ID Products levert kwaliteitsproducten en hoogstaande materialen voor de voetverzorging.

Al onze producten zijn uit voorraad leverbaar!

Informatie aanvragen

Anti-drukmiddelen voorvoet

VOORVOETPOLSTER in technogel blauw.

   Deze zachte huidvriendelijke kussen in technogel geeft onmiddellijk verlichting bij pijnlijke eelt en drukpunten aan de voorvoet.                                 Het is elastisch en past zich aan, aan de vorm van de voet.  Is schokabsorberend en geeft een comfortabel gevoel bij het lopen. Dermatologisch getest.

Aanbrengen op droge en gereinigde huid. Is afneembaar voor reiniging met water en voor optimale hechting goed laten drogen alvorens opnieuw te gebruiken.

Verpakking : per stuk (TIT5224)

 

VOORVOETKUSSEN MET TEENLUS in stof.

 Zachte gelkussen omgeven met stof en elastisch teenbandje. Makkelijk in gebruik.

Verpakking : per stuk - S/M (GEL25) en L/XL (GEL25), zowel links als rechts te gebruiken.

 

VOORVOETKUSSEN in stof voor in de schoen.

Beschermt bal van de voet. Is schokabsorberend. Kleeft in de schoen. Wasbaar en duurzaam. Anti-geur door de anti-bacteriële stoffen bekleding.

Verpakking : per paar - één maat (GEL27)

 

SCHOENPADS in gel.

Zelfklevende pads in transparante gel om in de schoenen aan te brengen. Comfortabel lopen door de ontlasting van de druk van de voorvoet. Ideaal bij het dragen van hoge hielen of sandalen of bij langdurige wandelingen of lang rechtstaan. Wasbaar en herbruikbaar.

Verpakking : per paar - één maat (TIT5230)

 

KOUSJE MET  VOORVOETKUSSEN COMFORT 2mm.

Dit comfort voorvoetkussen bedekt het bovenste gedeelte van de voorvoet, waardoor de pijnlijke drukpunten - de koppen van de middenvoetsbeenderen - ontlast worden. Heel aangenaam om te lopen. Kan zowel links als rechts gedragen worden. Wasbaar. Dikte gel 2mm.

Verpakking : per stuk - S/M en L/XL (GEL 58)


KOUSJE MET VOORVOETKUSSEN 2mm.

Dit kousje met een dun voorvoetkussen van 2mm in gel is heel aangenaam om te dragen. Beschermt tegen pijnlijke eelt of drukpunten aan de bal van de voet. Is makkelijk om aan te trekken. Wasbaar. 

Verpakking : per stuk - S/M links (GEL31), S/M rechts (GEL31), L/XL links (GEL31), L/XL rechts (GEL31)

 

KOUSJE MET VOORVOETKUSSEN 5mm.

Dit gebreid kousje heeft een voorvoetkussen in gel van 5mm. Daardoor beschermt het de iets meer doorgezakte voorvoet tegen pijnlijke druk en wrijving. Het gebreid weefsel geeft ook steun aan de voet. Aangenaam om te dragen. Is wasbaar en duurzaam.

Verpakking : per stuk - S/M links (GEL28), S/M rechts (GEL28)