ID Products levert kwaliteitsproducten en hoogstaande materialen voor de voetverzorging.

Al onze producten zijn uit voorraad leverbaar!

Informatie aanvragen

Top Grip - Side Grip

      

De frezen uit de serie ‘Top GRIP’  hebben een bovenkant die voorzien is van een diamanten laag om te voorkomen dat de omliggende huid geraakt wordt tijdens het frezen. De zijkanten zijn glad gepolijst en de voorzijde is voorzien van een veiligheidsrand. Met deze frezen kunnen aangetaste, onnatuurlijk verdikte en vervormde nagels veilig ingekort worden en het nageloppervlak tot aan de nagelwal gefrezen worden. Ze zijn te gebruiken o.a. bij hyperkeratose en koilonychie (lepeltjesnagels). 

De frezen uit de 'Side Grip'-serie' zijn geschikt om geïnfecteerde, dikke nagels en gevoelige delen van de huid te behandelen. De zijkant is voorzien van een diamantlaag en de bovenkant met een veiligheidsrand is glad. De conische vorm van type 805S heeft als voordeel dat deze veiliger is tijdens het vijlen van de hoekjes en zijkanten van de nagel.

De gladde zijkant (Top Grip) of bovenkant (Side Grip) zorgt ervoor dat er geen sporen nagelaten worden of beschadigingen veroorzaakt worden, zowel op huid of nagel.

 

 

     

TOP GRIP CONISCH - 828-T.

Deze conische frees in spijkervorm heeft een bovenlaag in diamant, zowel in medium of in fijne korrel, en een gladde zijkant. Voor veilig inkorten van de nagels.

 828T-065 : medium korrel (zonder ring)

 8828T-065 : fijne korrel (rode ring)

In  Ø 6,5mm - lengte 3mm

 

TOP GRIP CILINDER - 8840-T.

Deze cilindervormige frees heeft een bovenlaag in diamant met fijne korrel en een gladde zijkant waarmee u veilig kan werken tot aan de nagelwal. Deze is bijzonder geschikt voor behandelingen bij diabetici en hoog risico patiënten.

 8840T-050 : fijne korrel (rode ring)

In  Ø 5mm - lengte 7mm

 

 

      

SIDE GRIP CONISCH -805-S.

De frees in spijkervorm heeft een zijkant die voorzien is van een diamantlaag, zowel in fijne als in medium korrel. De bovenkant met veiligheidsrand is glad gepolijst.  Het heeft als voordeel dat deze veiliger is tijdens het vijlen van de hoekjes en de zijkanten van de nagel.

 8805-S-065 : fijne korrel (rode ring)

 805-S-065 :  medium korrel (zonder ring)

In  Ø 6,5mm - lengte 3mm

 

SIDE GRIP CILINDER - 840-S.

De frees in cilindervorm heeft een gladde bovenzijde en een zijkant die voorzien is van een diamantlaag in medium korrel. Om nageloppervlakken veilig te frezen zonder beschadigingen van de nagelwal.

 840-S-055 : medium korrel (zonder ring)

In  Ø 5,5mm - lengte 7mm